Odvjetničko društvo KRIŽANEC, CAR-PAVLIC & POPARIĆ j.t.d. osnovano je 2010. godine, a pod sadašnjom tvrtkom posluje od 2020. godine.

Sjedište društva je u Zagrebu, a društvo čine tri člana/partnera - Marko Križanec, koji je ujedno i osnivač društva, Lucija Car-Pavlic, koja se zaposlila u odvjetničkom društvu 2013. godine, a partner je od 2016. godine, te Josip Poparić, koji se zaposlio odvjetničkom društvu 2012. godine, a partner je od 2020. godine.

U odvjetničkom društvu su zaposleni i odvjetnički vježbenici, Karlo Muić, od 2021. godine, te Klara Dukić, od 2022. godine.

U obavljanju poslova odvjetništva ključnim smatramo osobni pristup, transparentni odnos prema svakoj stranci, te posvećenost i entuzijazam u rješavanju svakog pravnog pitanja/problema stranke, stvarajući uzajamno povjerenje između stranke i odvjetnika, pri tome se vodeći načelima etičnosti, poštenja, stručnosti i najviših profesionalnih standarda.

Rezultat takvog pristupa klijentu i odgovornog rada su zadovoljni klijenti, kojima smo pomogli u davanju pravnih savjeta, rješavanju njihovih pravnih problema i uspješnom okončanju sudskih postupaka.

Odvjetničko društvo KRIŽANEC, CAR-PAVLIC & POPARIĆ